Jag har kommit igång med målandet igen, efter flera månaders kreativ dvala. Kanske beror det på att jag lagt om en del vanor och satt upp mål om att lägga minst en timme varje dag på någon form av skapande. Jag har flera ofärdiga målningar hängandes på en vägg, så att jag ser dem dagligen kan fundera på hur jag ska gå vidare och avsluta dem. Idéerna får liksom mogna fram.

Två av dessa är färdiga och singerade, men resten av målningarna kräver en del jobb innan de är klara.

På staffliet just nu står en mindre målning. Akryl på en tjock kanvas.

Jag blir alltid lite mer inspirerad på våren, vad gäller måleri och trädgård. På hösten och vintern är jag mer inne på att fotografera och matlagning/skapa nya recept. Allt har väl sin tid, antar jag.
Ikväll ska jag fortsätta på den här lilla målningen och se vad som växer fram.

Ha en fin och kreativ dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *